مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ نفقه خانم

با سلام بنده می خواستم نفقه خانمم را مطابق با مبلغی که در قانون و قوه عدلیه مشخص کرده به حساب وی پرداخت کنم نه کمتر و نه بیشتر لذا از سروران خواهشمندم این مبلغ را به بنده بفرمایید؟؟؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تعیین مبلغ با کارشناس رسمی دادگستری ست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تعیین مبلغ با کارشناس رسمی دادگستری ست و با توجه به وضعیت زوجه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان نفقه با کارشناس رسمی دادگستری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعیین مبلغ با کارشناس رسمی دادگستری ست و با توجه به وضعیت زوجه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

مبلغ نفقه زوجه توسط کارشناس و با توجه به شان خانوادگی زوجه و میزان درآمد زوج تعیین خواهد شد و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نفقه توسط کارشناس و متخصص در امور نفقه تعیین شده ملاک نحوه زندگی زوجه و درآمد و مسائل اقتصادی زوج بستگی دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید