مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام خدمت شما.شوهرم 5سال پیش بدون اجازه من یک زن در اختیار گرفت الان 5 ساله 4 بار رفتم خانه ام 4 بار هم خانوادش دخالت کرد اونم با اسرار شوهرم رفتم خانه ام اما برگشتم الان بعد از 4سال تقاضای نفقه کردم ماهی 700 بهم قرار شد پرداخت کنه شوهرم نجاره درآمدشم ماهی 30 الی 40 میلیون هست الان تقاضای افزایش نفقه دادم حریصانه میگه هیچ پولی ندارم به مشاور گفتم هر چی درآمد داره درصدشو برام حساب کنه پرداخت کنه با 700تومان نه میتونم لباس بگیرم نه شکممو سیر کنم شوهرمم دوست دارم ولی اونم دوستم داره طلاقمم نمیده دنبالمم نمیاد الان نفقه من چقد میشه.در ضمن وقتی زندگی میکردم طلاهامو فروختم هم طلای مادرمو فروختم براش ماشین گرفتم الان بین نفقه ماشین هم میتونم مطرح کنم ک دادگاه برام بگیره؟؟ممنون از شما متشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بابت طلاها و ماشین اگر فروخته باشید نمی‌توانید اقدام کنید اما برای نفقه خود حتماً دادخواست تعدیل تخصی دهید و با اثبات درآمد بالای همسرتان و اگر مالی از وی سراغ دارید نسبت به توقیف به آن اقدام کنید

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام طلاها ارتباطی به پرونده نفقه ندارد و قابل بررسی است
برای نفقه با اثبات گردش حساب بانکی و استعلام تقاضای تعدیل بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

کارشناس مقدار نفقه را تعیین میکند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در حال حاضر نفقه بین 3 تا 4 میلیون است و 700 هزار تومان مکفی نیست.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

طلا و خودرو به پرونده نفقه ارتباطی ندارن و اگر در این خصوص ادعایی هست باید دادخواست مناسب مطرح بشه.
برای افزایش نفقه دادخواست تعدیل بدید و میزانش رو کارشناس تعیین میکنه.