مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تادیه بیت کوین

4 سال قبل دو نفر از من 2ونیم بیت کوین به ارزش ریالی 250 میلیون تومان سرقت کردند و پارسال موفق شدم با اخذ اقرار از اینها اصل 2و نیم بیت کوین م را پس بگیریم که حدود همین 250 میلیون تومان میشد.... اما 30 ماه سرمایه من بدون رضایت من دست اینها بود و به دادگاه شکایت کردم...شکایت کیفری چون یک سال بیشتر گذشته بود رد شد و اعلام برائت دادند..حالا حقوقی شکایت کردم. این 30 ماه در صورتیکه دادگاه بخواد حق رو به من بده چطور محاسبه خواهد شد..چون قیمت بیت کوین در 30 ماه به هرحال نوساناتی داشته ولی اگر روزی بخوام درصدی که اینا از روی پول من کار میکردند یک درصد بگیریم حدود 1000 درصد میشه.. راهنمایی کنید دادگاه چگونه باید این پرونده رو بررسی کنه..? همچنین یکی از این دو نفر افتاده زندان و چون با هم شریک بودند تکلیف اون یکی دیگه چی میشه برای استرداد جریمه؟ با توجه به اینکه اینها شریک بودند..مثلا اگر صد میلیون خسارت حکم کنند با توجه به اینکه یکی شون زندانه و چیزی نداره این صد میلیون رو باید شریک ش بده یا نه؟ سوال بعدی اینکه یکی از همکاران شما گفتند بطور تضامنی خسارت را پرداخت می کنند... این یعنی چی؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه بیت کوین ارز دیجیتال می باشد اصولا به ارزهای خارجی خسارت تاخیرتادیه تعلق نخواهد گرفت مگر از باب مسولیت مدنی بتوانید خسارت دریافت نمایید