مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

با سلام
مادربزرگ من دو تا دختر و یک پسر داشت و یه خونه ویلایی که قولنامه به نام مامان بزرگم بوده.سال 95 داییم یه مغازه میخره که می فروشه و دو واحد میخره یکی طبقه اول و یکی طبقه دوم که دقیقا بالاسر طبقه اول از یک ساختمان ویلایی 5واحده.همکف یک واحد و دو طبقه هر کدام دو واحد. طبقه همکف مال صاحب خانه همون کسی که مغازه داییم رو میخره و دو واحد از ساختمان رو میفروشه .مادر من خونش را قبلا فروخته بود و به داییم داده بود و با مادربزرگم زندگی می کرد. داییم قرار میشه که یک واحد از اون 2واحد رو به مادرم جای بدهیش بده طبقه اول رو میده. قولنامه این دو واحد یکیش به نام مادرم بود و یکیش به نام مادربزرگم بود. دی ماه 97 مامان بزرگم مریض میشه داییم و مامان بزرگم میان بالاسر خانه ما داخل اون یکی واحد ساختمان تا مامانم هم مراقب مامان بزرگمون باشه.داییم خونه ویلایی مامان بزرگم که خالی بود رو سندشو میگیره و چون مامان بزرگم درگیر مریضی بوده سند رو به نام خودش میگیره. خانه ویلایی رو میفروشه و باهاش یه زمین میخره و قرار میشه یه چهار طبقه بسازه برای مامان بزرگم. شروع میکنه به ساختن و درگیر مریضی مامان بزرگم هم هست 8ماه میگذره مامان بزرگم بهتر میشه ساختمان 4طبقه هم مراحل سفت کاری بوده.مامان بزرگم میره اهواز پیش خالم.آبان 98داییم اون واحدی که توش زندگی میکردن رو میزاره برای فروش تا این که دوست صمیمیش که همیشه ازش پول قرض میگرفته از واحد خوشش میاد ومیاد از نزدیک هم‌ خونه رو میبینه و قرار میشه که جای بدهی که داییم داشته این واحد رو که داییم و مامان بزرگم توش ساکن بودن رو جای بدهی برداره مادرم به خاطر مریضی مامان بزرگم کلا با داییم در ارتباط بود و بارها شنیده بود که دایبم گفته بود خونه مال دوستشه.اواخر بهمن 98مامان بزرگم فوت میکنه داییم مرتب از دوستش میخواد که مدارکش رو بفرسته تا خونه رو به نامش بزنه اما دوستش برای اینکه داییم اذیت نشه و از اون خونه جابجا نشه این کارو نمیکنه بعد از حدود 24 روز از فوت مامان بزرگم داییم بر اثر ایست قلبی فوت می کند.داییم قبلا ازدواج کرده بود و جدا شده بود یه دختر داره که 21سالشه و پیش مادرش زندگی می کرده البته اونا توافق کرده بودند دختر داییم پیش مادرش زندگی کنه و هر وقت داییم خواست دختر شو ببره پیش خودش .بعد از فوت داییم دخترش و همسر سابق داییم و برادرش تمام اسناد خونه زمین را از ما می گیرند و ما تمام توضیحات رو مبنی بر اینکه این چهار واحدی مال مادربزرگم بوده و این یک واحد مال دوست داییم بوده و داییم فروخته به دوستش، بهشون میگیم آنها اولش می پذیرند ولی بعدش هیچ چیزی رو قبول نمیکنن و میگن چون به اسم داییم بوده پس مال دخترشه و برادر زن سابق داییم شده وکیل دختر داییم و همه کاره اون شده دوساله که هیچ خبری از دخترداییم نیست و نمیزارن حتی ببینیمش. دایی دختر داییم تمام کلید های خونه هارو هم گرفته قفل هارو عوض کرده.وسایل اون واحدی که داییم به دوستش فروخته متعلق به مامان بزرگم بوده وبرادر زن سابق داییم هر دفعه با یه ماشین اومده و وسایل رو باخودش برده تمام همسایه ها هم شاهدن. و هر دفعه با آدم های ناشناس به این خونه رفت وآمد میکنن.دوست داییم پارسال شکایت می کند،دادگاه دو ماه پیش برگزار میشه و مادرم ،خالم ، پسر خاله مادرم به عنوان شاهد میرن دادگاه .دختر دایی مادرم و دایی مادرم هم شاهد بودند،دادگاه مادر و خالم رو خصومت شخصی اعلام میکنه و رای رو به نفع آنها (خانواده مادری دختر داییم) صادر می کند دوست داییم اعتراض میزنه .قراره به زودی دادگاه دوباره برگزار بشه با چند مطلع جدید و همچنین صدایی که از داییم پیداشده که به دوستش تلفنی میگه مدارکت رو بفرست تا به نامت بزنم و بچه ها در جریانن.هفته پیش فامیلای دایی دختر داییم اومدن و چند ساعت بعد رفتن.صبح فردای همون روز ساعت 5 از سقف اتاق کنار کمد دیواری آب سرازیر شده و سقف ودیوار وکل کمد لباسی و فرش اتاق و سقف پذیرایی و آشپزخانه ،خونه ما رو خیس کرده و کلی خسارت زدن.باهاشون تماس گرفتیم چند ساعت بعد اومدن البته ما همون موقع همسایه کناریمون رو آوردیم دیدن و با 110تماس گرفتیم و اداره اب که پلیس اومد گزارش نوشت و اداره اب هم گفت کنتورشون رو ببندین. دایی دختر داییم اومدن بالا رو تمیز کردن و رفتن و ساعت 1 ظهر دوباره دایی دختر داییم با یه اقایی اومدن همون کسی که روز قبلش اومده بود تو خونه و رفته بود.به ما گفتن اب رو باز کنید تا نشتی رو پیداکنیم پلیس به ما گفته بود اب رو باز نکنید اخه کنتور های آب تو پار کینگه .پارکینگ مال دو واحده.واحد ما و همسایه.دایی دخترداییم کلی سروصدا کرد کلی درب خانه ما رو محکم میزد مادرم هم فقط میگفت بزارین پلیس بیاد تا اب رو باز کنم ولی اجازه ندادن مادرم مجبور شد بره بیرون وگرنه درو میشکست تو پله ها جلو همسایه ها به مادرم کلی تهمت دزدی زد حتی تهمت دزدی وسایلی که خودش جلوی چشم همه برد رو به مادر وخاله من زدو گفت تو اب رو باز کردی بیاد تو خونت و ابرو مون رو جلو درو همسایه برد.البته صدای این آقا هنگام بردن آبرو وتهمت ها ضبط شده و همسایه ها هم شاهد هستن.مادرم مجبور شد اب رو باز کنه که باعث شد قسمت های دیگه سقف پذیرایی نم بده. یکی از همسایه ها رفت بالا داخل خونه و چک کردو وقتی برگشت گفت من جایی که نشتی بده ندیدم احتمالا اب پکیج رو باز گذاشتن .الان دوست داییم گفته شما کاری نکنید تا تکلیف خانه مشخص بشه.سال 99 پیش یک وکیلی رفتیم ولی گفتن در مورد 4طبقه هیچ کاری نمیتونید بکنید. الان چند تا سوال دارم ایا میشه شکایت کرد برای اون چهار طبقه؟ چون هنوز ساخته نشده بوده سند نداره فقط سند زمین که وکالتی بوده و پروانه ساخت که حدود دوسال ازش گذشته البته تمام مدارک رو از ما گرفتن و ما هیچ چیزی نداریم. و درمورد نشت اب و خسارت های که زده شده و اعاده ی حیثیت خانواده ما میشه از اون فرد شکایت کرد؟ خانواده من نگران هستن که در صورت شکایت دوباره آب رو باز کنن و اذیت کنند. و چقدر احتمال داره خانه دوست داییم بهش برسه؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

سوالتان را از طریق مشاوره تلفنی سایت بپرسید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل می توانید پیگیری کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با اخذ تامین دلیل می توانید پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما جهت ارائه راهکار حقوقی نیاز به بررسی مدارک و مستندات و گفتگو میباشد