مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر شکایت از ملکی که خریده ام

با سلام من ملکی رو از شخصی خریده ام که متعلق به مادرزنشون بوده و از ایشون وکالت فروش داشتن. در مبایعه نامه هم همه وراث که منظور فرزندانشون پای مبایعه نامه رو به عنوان شاهد امضا کردن و چک هایی که بنده داده بودم باز به اسم مادر زن داده بودم یعنی مادر وراث و چکم پشتشو همه وراث امضا کردن و کپی و عکس چک هارو هم دارم. حالا بعد یک سال که سند زدیم تموم شده یکی از وراث شکایت کرده و ظاهرا مدارک داره که مادرش آلزایمر داشته اون موقع با این که خودشون پای مبایعه نامه رو امضا کرده بودن و حتی پشت چک رو به عنوان شاهد امضا کردن اون موقع . الان چطور میتونم از خودم دفاع کنم و سندم باطل نشه؟ اصلا میشه گفت کلاهبرداریه؟ در کل ممنون میشم اگه راهنمایی کنین که چطور میتونم از خودم دفاع کنم و نزارم سندم باطل بشه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون ورثه خود معامله را امضاء کردند برای شما مشکلی پیش نمی آید نگران نباشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جهت اظهارنظر نیاز به اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر ثابت بشه محجور بوده معامله باطل است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور ابطال سند میسر نیست و ادعای محجوربودن مادریشان متکی به دلیل می باشد