مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف مشارکت ساخت

در قرارداد مشارکت ساخت سازنده 480متر مفید وغیر مفید درسه طبقه تحویل دهد.سازنده مدعی است که راه پله واسانسور هم به عنوان غیرمفید باید محاسبه شود.درصورتیکه راه پله واسانسور جزء مشاعات هست .چه بکنم یا اصلا اینگونه نوشتن زیر بنا اصلا صحیح میباشد .لطفا راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.