مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در مشارکت در ساخت

ما ساکن یک آپارتمان‌ هشت واحدی 47 ساله هستیم تاکنون چندین بار با سازنده های متخلف جلسه گذاشتیم و به نتیجه نرسیدیم چون همسایه های ما با سازنده ای که خود قبول دارند و خواسته پول و متراژ بیشتر هستند را قبول دارند و یک واحد از همسایه ها همیشه در آخرین جلسات مخالفت میکند همسایه های ما گفتند از ایشون شکایت کنیم واحد ما قبول نکرد و‌ گفتیم بهتره با مصالحه حل شود آن ها هم تهدید کردند اگر شما هم شکایت نکنید از شما هم شکایت کرده و هزینه دادرسی را از شما طلب میکنیم برای ما اظهارنامه دادند که ساختمان قدیمی و خطرناک هست و ما در جواب اظهارنامه ایشان پاسخ دادیم با ساخت موافق هستیم و با تعمیر ساختمان تا زمان ساخت و ایشان بعد از جواب ما به دادگاه شکایت کرده طلب هزینه دادرسی و کارشناسان را از ما کرده اند در صورتی که ادعا میکنند ساختمان خطرناک هست ولی واحدهای آن ها تخلیه نیست و‌ مستاجر دارند و نمیدانیم چرا طلب هزینه از ما دارند. لطفا راهنمایی کنید در جلسه دادگاه در رابطه با خواسته آنها و تهمتی که زده اند ما با ساخت مخالفت داریم در صورتی که آخرین سازنده را آن ها آوردند و سازنده از دادن چک ضمانت امتناع کرده و ما به همین دلیل امضا نکردیم حالا چرا باید با این که موافق ساخت هستیم و برای شکایت از یک واحد از ساختمان که مخالف ساخت هست با 6 واحد دیگر همراه نشده و تهدید کردن چون ما هم شکایت نکردیم از ما شکایت کرده و هزینه دادرسی و سه کارشناس را از ما میگیرند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و