مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

من ملکی را اول با صلحنامه دستی وبعد بنام خودم سند زدند سپس متوجه شدم که در زمانی که به من صلح شده بوده بنام فرد دیگری مبایعه نامه و وکالت بلاعزل دو دانگ را بنام فرد دیگری زده شده بود حالا فرد اصلی که سند زده فوت شده است واکنون از من شکایت شده که باید 2 دانگ را به ایشان بدهم آیا ایشان درست می‌گویند که صلح نامه چون محضری نیست قابل قبول نمی باشد؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه راهکار حقوقی مناسب ، نیاز به بررسی جزئیات قرارداد و مدارک و مستندات و اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود