مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه ملکی جهت آزادی زندانی

سلام
بنده وثیقه ملکی برای شخصی که در زندان بود بابت پرونده مالی حقوقی به میزان چهار صد میلیون تومان گذاشتم و بعد از یکسال بدلیل حل نشدن مشکل دادگاه مهلت یکماه جهت معرفی زندانی به بنده ابلاغ کرد و بعد از طی شدن مهلت اقدام به مسایل اجرایی در مورد وثیقه ملکی نمود سوال بنده اینست که :
بنده تا چه زمانی فرصت دارم زندانی را تحویل بدهم تا عملیات اجرایی مزایده متوقف شود و ملک از وثیقه خارج شود
ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .تا همان موعدی که اعلام شده فرصت داریدهمان یکماه از تاریخ ابلاغ

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همان موعدی که اعلام شده فرصت داریدهمان یکماه از تاریخ ابلاغ

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، ظاهرا موعد تسلیم زندانی به پایان رسیده
است و وثیقه شما توسط دادستان ضبط شده است
و شما تا قبل از مزایده میتوانید زندانی را معرفی نمایید ولی مقداری از وثیقه
توسط دادستان ضبط خواهد شد