مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قولنامه بعد از تقسیم ارث

باسلام.
7سال بعداز فوت پدرم، یک موتورسیکلت شخصی به برادر بزرگ فروختم ، و قولنامه فروش رو امضا کردم. ولی بعداز 40 سال فهمیدم که در آن کاغذ نوشته شده، «اینجانب تمامی زمینهای مزروعی که از پدرم به ارث رسیده به برادرم به قیمت 4 هزار تومان در ازای 4 فقره چک فروخته ام . » با توجه به اینکه امضای دو شاهد هم داره. و هیچ اسمی از زمینها و موقعیت جغرافیایی و حدود اربعه و متراژ برده نشده و هیچ زمینی رو بعداز فوت پدرم تقسیم نکرده ام،، و امضای بنده و دو خواهر نیز در تقسیم نامه وجود ندارن.
آیا امکان تقسیم دوباره زمین‌ها و یا استرداد اموال که حین فوت پدرم در اختیار برادرانم بود، از طریق دادگاه وجود داره؟

پاسخ ها :

یونس گودرزی منش

جناب آقای یونس گودرزی منش :

اولا برای تقسم حضور همه وراث نیازه در ثانی زمینی که مجهوله و حدود اربعه ان معلوم نیست تحت هر قراردادی باطله چون موضوع باید دقیقا مشخص باشه چون حدود اربعه زمین مسخص نیست این این امر موجب جهل به عوضین میشه و تقسم دوباره باید با رضایت کل وراث صورت بگیره از طرفی این موضوع در قالب وصیت تفسیر میشه و اون واداشت میتونه تا یک سومشه برداره جهت راهنمایی بیشتر با این شماره تماس بگیر تا کامل راهنماییتون کنم09177439690

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید