مشاوره حقوقی رایگان - الزام به فک پلاک خودرو

بنده خودروی خود را به صورت وکالتی ( سند وكالت فروش اموال منقول - وسايل نقليه) فروختم و داخل وکالت مدت اعتبار درج نگردیده ولی قبل از آن و در صحبت های انجام شده مدت یکماه را مطرح کردیم. آیا در صورت عدم تعویض پلاک امکان شکایت وجود دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله اگر تعویض پلاک صورت نگیرد شما با توقیف پلاک بدوا می توانید دادخواست فک پلاک دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دا‌دخواست الزام به فک پلاک بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید