مشاوره حقوقی رایگان - ایثارگران

باسلام احتراما آیا رزمنده با52 ماه جبهه وجانبازی دارای مدرک کارشناسی با30سال بازنشسته شده میتواند اعاده بخدمت شود ازچه طریق باید اقدام شود ممنون از الطاف شما ارادتمند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جانبازانی که قبل از تصویب قانون برنامه ششم توسعه یعنی قبل از 95 به صورت پیش از موعد یا عادی و بدون سنوات ارفاقی بازنشسته شده‌اند با رعایت شرط سنی کمتر از شصت و پنج سال می‌توانند به خدمت اعاده و با تکمیل خدمت سی و پنج ساله خود و با رعایت شرایط عمومی به بازشستگی نائل آیند.