مشاوره حقوقی رایگان - اخراج جانبازان

سلام
بنده جانباز اعصاب و روان جنگ تحمیلی با 20%جانبازی ثبت شده در ناجا و بنیاد شهید با سنوات بالاتر از 15 سال با عنایت به معافیت از خدمت در کمسیون 146 بدون لغو یا به اجرا در آوردن آن به علت فرار زاِِئد بر 6 ماه اخراج گردیده ام
آیا طبق قوانین موجود امکان اجرای مجدد کمیسیون 146یا اعاده به خدمت وجود دارد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قابل بررسی است اگرچه غیبت بیش از 180روز غیر موجه موجب اخراج است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام درخواست بازگشت به کار را مطرح نمایید تا بررسی بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
انجه مسلم است مطابق قوانین نیروهای مسلح عیبت بیش از 6 ماه موجبات اخراج را فراهم خواهد نمود مگر انکه دلیل موجه حهت ترک خدمت داشته باشید که قابل بررسی خواهد بود