مشاوره حقوقی رایگان - سند رهنی

با سلام بنده یه دستگاه خودرو میخواهم بخرم سند به نام شخص فروشنده نیست از کجا اطمینان کنم که سند در رهن نباشد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید وکالت در فروش و انتقال و تعویض پلاک از صاحب خودرو داشته باشد وگرنه به مشکل برمیخورید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام در صورت یکه در رهن باشد در برگ سبر این موضوع قید شده است یا میتوانید به نمایندگی شرکت مربوطه در شهر خود مراجعه واز صحت ان مطمئین شوید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نمایندگی شرکت مربوطه مراجعه واز صحت ان مطمئین شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.