مشاوره حقوقی رایگان - سند رهنی خودرو

باسلام . من طبق سند رهنی خودرو از شخصی مبلغ 70 میلیون تومان طلب داشتم که در تاریخ مقرر وصول نشد. و بنده بناچار از طریق اداره ثبت خودرو را مبلغ 53 میلیون در مزایده فروخته شد . حال سوال من این است که آیا بنده میتوانم منافع مبلغ 17میلیون مازاد طلبم را به شخص سومی منتقل نمایم تا ایشان از طریق طرح دادخواست اقدام به مطالبه مازاد مبلغ سند رهنی را بر علیه مدیون مطرح نماید؟ . و اگر امکان پذیر است بنده باید از چه طریقی حقوق خود را درخصوص مبلغ مازاد سند رهنی که وصول نشده را به شخص سوم ( غیر از وکیل دادگستری ) منتقل نمایم تا ایشان بتوانند بر علیه مدیون سند رهنی طرح دادخواست مطالبه را مطرح نمایند . باتشکر از دادراه.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ صریح نیاز به بررسی موضوع است