مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام.
ابلاغیه برای سامانه ثنا من اومده از دادگاه مشهد در صورتی که من ساکن مشهد نیستم. نوشته
دعوی به طرفیت (یک شخص دیگر)مبنی بر دعوت افراد به ارتکاب جرم و رانندگی.بدون پروانه رسمی با موتور سیکلت.من اصلا این شخص دیگر که اسمش تو ابلاغیه هست رو نمیشناسم.راهنمایی میکنین لطفا

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام احتمال تشابه اسمی هست یک وکالت مطالعه بدهید به یک وکیل در مشهد تا مشخص شود.

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

دعوی ک علیه تون مطرح شده در دادگاه مشهد هست. ابلاغیه و ضمائم را ارسال کنید تا کاملاً توجیه شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یا پیام جعلی است یا اشتباه شده است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما حضورا به شعبه مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یا پیام جعلی است یا اشتباه شده است