مشاوره حقوقی رایگان - رباخواری

سلام و عرض ادب
سال گذشته یکی از همکاران پیشنهاد دادند پولی را که در بانک دارم در اختیار ایشان بگذارم و ایشان در بورس فعالیت کنند و همان سود بانک را به من بدهند و اگر سهام سود کرد سود به نسبت مساوی تقسیم شود و بدین ترتیب مبلغ یک میلیارد تومان طی یک قراداد 5 ماهه در اختیار ایشان گذاشتم . درمتن قرارداد تصریح شده اصل پول و سود بانکی بیست درصد توسط ایشان تضمین شده . و ایشان چکی به مبلغ یک میلیارد و یکصد میلیون تومان به اینجانب تحویل دادند .بعد از اتمام قرارداد ایشان به تعهد عمل نکرد و من از طریق اجراییه نسبت به دریافت اصل پول و سود بیست درصدی (بواسطه چکی که در اختیار داشتم ) اقدام کردم.
ایشان به غیر از من با چند نفر دیگر از همکاران هم قرارداد مشابه بسته اند ولی چون من شکایت کردم و چکم را وصول کردم اقدام به شکایت کرده اند.
اکنون ایشان از اینجانب به اتهام رباخواری شکایت کرده است.آیا از نظر قانونی جرم رباخواری در مورد اینجانب مصداق دارد.
سپاس از شما

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

خیر موضوع مشارکت مالی بوده و کاملا حقوقی است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید