مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بخاطر بدهی

با سلام و درود خدمت اساتید محترم بابت اجرا یه سازه نتونستم تمومش کنم و حکم توقیف ماشینم رو گرفتن و مبلغ بدهی هم 40 میلیون هست و از شما خواهشی داشتم که راهنماییم بکنید چطوری بتونم ماشینم رو از توی توقیف درش بیارم مبلغش رو باید کامل بدن یا اقساطی نمیشه یه توضیح مختصری بهم بدید ممنون میشم با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اقساطی نمیشه باید کامل پرداخت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مبلغ را کامل بدهید تا رفع توقیف شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا اگر حکم اعسار صادر شود قسطی بشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید کل مبلغ را پرداخت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که با ماشین کار میکنید و وسیله امرار معاش است میتوانید ان را از توقیف خارج کنید . و سپس دادخواست اعسار دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
اگر نتوانید ثابت کنید که ماشین جزء مستثنیات دین است از طریق مزایده به فروش می گذارند.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما باید مبلغ را کامل پرداخت نمایید تا از خودروی شما رفع توقیف گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات قصایی دادخواست اعسار با رعایت کلیه تشریفات ان ثبت کنید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با توجه به توقیف مال امکان تقسیط نیست مگر در صورت تراضی با طرف پرونده .