مشاوره حقوقی رایگان - معاف از رزم

سلام خسته نباشید من دفترچه سربازی فرستادم عمل واریکوسل داشتم ولی ثبت کردم که کاملا سالم هستم نزدیکان گفتن بزن سالم هستم منم زدم ولی جای عملم درد میکنه الان چه راه حلی هست من که دفترچه فرستادم تاریخ اعزام هم زدن چجوری میشه بعدش بگم کار آسان بدن لیسانس هم دارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک خود را به یگان مربوطه ارایه دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق نظام وظیفه پیگیری کنید(تماس بگیرید)

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام موضوع را در کمیسیون پزشکی پیگیری کنید در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر لطفا فقط از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید بعد از اعزام از طریق یگان مربوط درخواست معاف از رزم نمایید