مشاوره حقوقی رایگان - خروج غیر قانونی از کشور

با سلام
اینجانب 13 سال پیش به علت مشکلات خانوادگی خروج غیر قانونی از کشور داشته ام و هم اکنون بعد از استعلامات لازمه از طریق سفارت ایران گذرنامه گرفته ام. میخواستم ببینم هنگام ورود به کشور با چه مشکلاتی در فرودگاه مواجه خواهم بود.
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از ورود به کشور برای شما
تشکیل پرونده خواهد شد و پرونده به
دادسرا ارسال خواهد شد و برای شما
مجازات تعیین خواهد شد

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
طبق قانون گذرنامه خروج از کشور از طرق غیر مجاز جرم و خروج بدون گذرنامه نیز جرمی دیگر می باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعلت خروج غیر قانونی احتمال تشکیل پرونده قضایی وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرف استفاده از فیلتر شکن جرم نیست بلکه دسترسی به محتوای حفاظت شده جرم انگاری شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله پرونده تشکیل میگردد اما با رافت اسلامی رسیدگی میسود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سابقا ورود و خروج به کشور هیچ محدودیتی نداشت، امارات جهت به قوانین و مقررات حاکم امروز ورود و خروج برای خود قوانینی دارد که در صورت رعایت نشدن، نام «غیرمجاز» به خود می‌گیرد و جرم به حساب می‌آید.قطعا مشکلات خودش را دارد درصورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پرونده به
دادسرا ارسال خواهد شد و برای شما
مجازات تعیین خواهد شد....

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام بعد از ورود به کشور برای شما تشکیل پرونده خواهد شد و پرونده به دادسرا ارسال خواهد شد و برای شما مجازات تعیین می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمال تشکیل پرونده قضایی وجود دارد