مشاوره حقوقی رایگان - رضایت نامه

سلام ببخشید بنده یه شکایت داشتم که شاکی قبل از صدور رای رضایت دادند و در قسمت روند پروند اخرین ثبت شده به اینصورت بود که شاکی درخواست تبادل لوایح نموده است من متوجه معنی این دو کلمه تبادل لوایح نشدم منظورش همان رضایت میباشد یا خیر شاکی چه چیزی را درخواست کرده است ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید نگران این موضوع هستم لطفاً مرا از نگرانی این مطلب کمک و راهنمایی بفرمایید
با تشکر فراوان از اساتید محترم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا شاکی رضایت خود را طی لایحه ای اعلام کرده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تبادل لوایح مرحله ای از دادرسی است که بعد از رای بدوی و در صورت اعتراض از سوی طرف مقابل باید انجام شود. اگر باز هم ابهامی دارید از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیازمند گفتگو تلفنی می باشد لطفا تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تبادل لوایح مربوط به پرونده های حقوقی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی است تبادل لوایح بعد از صدور رای بدوی است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شاکی رضایت خود را طی لایحه ای اعلام کرده است....

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام تبادل لایحه مربوط به پرونده های حقوقی میباشد