مشاوره حقوقی رایگان - اجازه اهدای عضو

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
من پدرم چند ماه پیش در سانحه تصادف مرگ مغزی و فوت شدند.برادرم دوم ام بدون اجازه و اطلاع ما اجازه اهدای عضو ندادن،درصورتی که ما اگه اطلاع داشتیم اعضا رو اهدا میکردیم و باز قاضی دستور کالبد شکافی دادند،دوباره بدون اطلاع ما اجازه کالبد شکافی نداده و ما مشکوکیم به مرگ پدرمون چون مال و اموال زیادی داشته آیا ما حق نداشتیم تصمیم بگیریم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام سوال شما روشن بیان نشده آیا درخواست اهدای عضو دارید یا اینکه در مرگ پدرتون مشکوک هستین هرکدام بحث خاص خود را دارد در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر پیگیری موضوع نتیجه ای نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی جزئیات در مورد فوت پدر خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.