مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت هزینه دادرسی .مطالبه خسارات دادرسی و مطالبه تاخیر و تادیه دادرسی

یک نفر به کارت خوان بنده مبلغ نودمیلیون پول کشیده وبهم گفته از طرف وی به حساب ی شرکت واریز کنم وبنده هم فرداش که پول بحسابم اومد منم واریز کردم وحالا اون شرکت کلاهبرداری از اب دراومده.طرف میگه من هیچ مدرکی ندارم به من شکایت کرده که از من میخواد.بنده چیکار کنم شاهدم دارم خوش گفته من وقت ندارم شما از طرف من واریز کنین.لطفا راهنماییم کنین.ممنون میشم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید عدم اطلاع و عدم سوء نیت خود را بتوانید ثابت کنید چون وجه از کارت شما کشیده شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه شهود خود را معرفی و دفاعیات خود را مطرح کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شهود خود را معرفی و دفاعیات خود را مطرح کنید....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عدم اطلاع و عدم سوء نیت خود را بتوانید ثابت کنید چون وجه از کارت شما کشیده شده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت موارد فوق باید اثبات شود