مشاوره حقوقی رایگان - معنی پیام ثبت شده در سامانه ثنا

با سلام. موجر اینجانب با وجود اینکه من منزل را تخلیه نمودم اما ودیعه من را بر نمی گرداند. اینجانب ابتدا برای ایشان اظهارنامه فرستادم و سپس از ایشان شکایت کردم. یک ماه قبل دادگاه تشکیل شد و من همه موارد درخواستی قاضی را خدمت دادگاه دادم. ضمنا دادگاه بدون حضور موجر تشکیل شد. الان در سامانه برای من این عبارت نوشته شده:
در تاریخ 1400/11/06 وقت رسیدگی به لحاظ ضرورت اخذ توضيح از طرفين تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 1401/01/21 تغییر کرد.
لطفا توضیح بفرمایید معنی این جمله چیست. در صورتی که دادگاه غیابی تشکیل شده و همه مدارک به نفع من بوده است. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت نظارت مربوط به خود شعبه است
منتظر ابلاغ دادگاه باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقت نظارت مربوط به خود شعبه است