مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بخاط وعده دروغ

سلام .خواهر من بیش از 20 سال از ازدواجش می گذرد در طول این مدت هم از خانواده شوهرش که همزمان در یک مکان زندگی میکرده اند (در شهرستان های کوچک این طور بوده) انواع آزار و اذیت کلامی و روحی و روانی و حتی جسمی دیده و در طول این همه مدت شوهرش فقط با وعده وعید یک زندگی مستقل در آینده او را خام میکرده حال که تقریبا از خانواده شوهر کسی باقی نمانده و زمان تحقق وعده از سوی شوهر است، شوهر به تمام حرفها و قول و قرارها پشت پا زده و تمام امید و آرزوی خواهرم را از بین برده. حال خواهرم میخواهد از شوهرش جدا شود و فهمیده است شوهرش یک دروغگوی بزرگ است بهر حال ما هم تمام قوانین را زیر رو کردیم تنها 12 شرط برای طلاق وجود دارد که دروغ گویی جز آنها نیست حال امیدی برای گرفتن طلاق خواهر وجود دارد؟ مهریه سنگینی هم ندارد فقط 14 سکه، جالب است بدانید شوهر ایشان اعتبار خیلی بالایی در شهر دارد و همه به نوعی مدیونش هستند. حتی قیافه مثبتی هم دارد اما وقتی جزئیات زندگی و رفتارها شوهرش را بازگو میکند جگر آدم آتش میگیرد اما متاسفانه هیچ قانونی برای دروغ گویی و وعده وعید وجود ندارد اعضای فامیل هم میگویند این همه تحمل کردی باز هم تحمل کن اما خواهرم دیگر نمیخواد با او زندگی کند
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
امکان طلاق وجود دارد
جهت مشاوره بهتر از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .همانطور که مستحضرید در قانون طلاق به درخواست زوجه منوط به اثبات عسروحرج خویش است درغیر این صورت اگر کراهت شدید از زوج دارد ومصر بر جدایی می تواند درازای مابذل وبخشش مهریه از قاضی درخواست طلاق خلع نماید..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ادعای دروغ دلیل طلاق محسوب نمی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برای درخواست طلاق بهتر است ابتدا با یک وکیل مشورت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت طلاق از طرف زوجه نیاز به اثبات عسر و حرج دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کراهت شدید از همسرش دارد ومصر بر جدایی است می تواند درازای مابذل وبخشش مهریه از قاضی درخواست طلاق خلع نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

برای طلاق باید عسر و حرج اثبات گردد حقوق مالی مهریه،نفقه،اجرت المثل قابل مطالبه می باشد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

باید بتوانید عسر و حرج زوجه را برای ادامه زندگی ثابت کنید یا در نهایت مهریه را کامل بذر کند و طلاق خلع بگیرد