مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

از من برای رابطه جنسی پول گرفتن به مبلغ 2/300/00 بعدش پول من رابطه صورت نگرفت میخواستم ببینم اگه بخوام شکایت کنم برای خودم مشکل ایجاد میشه یا نه قید پولم بزنم یا نه ولی این قانون ک خودم ... میکنم باید مزخرف باشه طرف سر 100 نفر کلاه میزاره ولی کسی شکایت نمیکنه چون برای خودش جرم ولی اون ها هم به کار خودشون ادامه میدن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید شکایت کلاهبرداری مطرح کنید ولی لازم نیست اعلام کنید برای چه کاری بوده.
با دادخواست مطالبه وجه بدهید و از طریق شورای حل اختلاف حساب را مسدود کنید و اعلام کنید که اشتباهی واریز کرده اید

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
برای کار غیر قانونی ،قانون اعمال نمیگردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید بااستناد به فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام .می توانید بااستناد به فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتواند از مصادیق تحصیل مال از طریق نامشروع باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس فیش های واریزی مطالبه وجه بدهید لازم نیست شما اعلام کنید برای چه پول واریز کردید بگید اشتباه واریز کردم