مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اجباری

سلام من یه دختره 16سال هستم و عاشق یه پسری هستم هر دو هم رو میخایم ولی خانوادم قبول نکردن و با تهدید که پسره رو میکشیم و خانوادشو اذیت میکنیم با پسری که هیچ علاقه ندارم عقد کردم آیا میتونم از خانوادم شکایت کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.