مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج زوری نامزدم با شخصی دیگر

سلام وقت بخیر
من پسری هستم 32 ساله که با دختری چند سال کوچکتر از خودم حدودا 3 سال نامزد بودیم که این اواخر به اسرار خانوادش مجبور به ازدواج با یکی شد و در حال حاضر 1 ماهی هست عقد کرده و تا الان هیچ رابطه ای باهم نداشته اند و باهم روز عقد قهر کردن ودختر هم ازاین بابت رنج میبره و از ترس خانوادش مخصوصا پدرش که مدام میزدش تن به این عقد زوری شده .ایا طلاق انها صحیح است ایا دختر میتواند طلاق بگیرد واز ترس خانوادش مخصوصا پدرش در امان باشد . اگر امکانش هست راهنمایی کنید من دنبال وکیلی هستم که اینکارو برام درست کنه .

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات عسر و حرج و یا توافق و یا ... امکان طلاق می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام زوجه باید عسروحرج خود را اثبات نماید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دختر مورد ضرب و شتم قرار میگیرد میتواند با اثبات ان دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج دهد. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طلاق امکان پذیر است و بایستی خانواده‌ها را در این خصوص توجیه نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر می تواند به استناد حق حبس از تمکین امتناع کند و نفقه و مهریه خود را مطالبه کند تا زوج حاضر به طلاق شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دختر باید سریعا اکراه خود را در مراجع قضایی اثبات کند