مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اجباری

سلام دختری هستم 16 ساله حدود دو سال پیش یعنی وقتی 14 سالم بود پدر و مادرم من و مجبور به ازدواج با یه پسری کردن ک حتی تا حالا ندیده بودمش . هر چقدر التماسشون کردم گوش ندادن و گفتن باید باهاش ازدواج کنی الان دو ساله نامزدم و اصلا از نامزدم خوشم نمیاد جوری که الان متنفرم ازش تا الان بار ها و بار ها به من خیانت کرده و از من میخاد که ازش جدا شم ولی پدر و مادرامون نمیزارن چند ماه دیگه ام میخان عروسیمونو را بندازن من بار ها و بار ها با پدر مادرم حرف زدم ک طلاق من و ازش بگیرن ولی اصلا بحرفام گوش نمیدن نامزدمم از من خوشش نمیاد و هی به من میگه بیا طلاق بگیریم حتی ی بار ی برگه اورد داد ب من و گف بنویس که مهریه تو میبخشی و مهر و امضاش کن من واقعن نمیدونم چیکار کنم ازتون خاهش میکنم کمکم کنید دیگ دارم کم میارم خاهش میکنم من واقعن به کمکتون احتیاج دارم من الان چطوری از نامزدم جدا شم ؟ یا میتونم از پدرم بخاطر اجبار ب ازدواجم شکایت کنم؟؟ یه راه جلو روم بزارید

پاسخ ها :

یک وکیل

شما به هیچ وجه مهریه رو بذل نکنید ولی میتوانید با همسرتان توافقی جدا بشید