مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج زوری

سلام دختری هستم که یک ماهی هست که بزور خوانواده من را به عقد پسری در اوردند و ازدواج کردیم ولی من حتی سر عقدمان بله هم نگفتم و همه دست زدند و عقدمان کردند و روز عروسیم لباس عروسم رو اتیش زدم که عروسی بهم بخوره ولی نشد میخام بدونم بخاطر ازدواج زوری که داشتم میتونم درخواست طلاق بدم؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

بهترین اقدام در خصوص متارکه ، طلاق به صورت توافقی است. در غیراین صورت صدور حکم طلاق به درخواست زوجه بسیار سخت و مشکل خواهد بود.

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.تا زمانی که شرایط مندرج در ماده 1130 قانون مدنی صورت نگیرد نمی توان طلاق گرفت.صادقی زاده وکیل