مشاوره حقوقی رایگان - تست شیشه

سلام بنده باید تا 6 روز دیگر تست اعتیاد شیشه بدهم چه باید بکنم که همسرم طلاق نگیرد چون شکایت کرده است در ضمن این دومین بار است که مصرف کرده ام

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تیت شما مثبت باشد همسر شما میتواند دادخواست طلاق بدهد