مشاوره حقوقی رایگان - ادعای هبه ملک

با سلام من زوجه سال 97 ملکی رو با همسرم با وام مسکن من پدرش و وجهی از ایشون و مقدار کمتری وجه من که کمتر از ایشون بود نقد دلار و طلا ملک را از فروشنده خریدیم که بانک سه دانگ سه دانگ به نام من و پدر ایشون زد که بعد از خرید من خونه رو بازسازی کردم که یک سری پرداختی ها به کاشی کار و کابینت ساز از طریق واریز از کارت من به ایشون انجام شد و نهایتا قسمت عمده بازسازی رو من انجام دادم و طی خیانتها و اختلافات از طرف ایشون یا پدرش دقیقا نمیدونم چون به من هنوز ابلاغ نشده ادعای هبه نزدیک 2 دانگ خونه از 3 دانگ من کرده...سوال من چطور میتونه همچین دادخواستی بده مگه اونها ملکی به نام زدن،مگر معنی هبه بخشیدن مالی به کسی نیست...هر کس هر دادخواستی میتونه بده؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مستندات خودتان را به دادگاه ارائه دهید هر چند لازم است مدارک شما بررسی شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید