مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست دوباره

با سلام خدمت وکلای محترم
بنده یه پرونده اخاذی و تهدید داشتم که رفته بود دادگاه بدوی و اونجا نوشته شد نسبت به شکایت فلان علیه فلان کسر از آمار ولی بدون رأی بود.
بعد از گذشت سه ماه امروز دادسرا دوباره نوشته کیفرخواست متهم به شماره...صادر شد
بیزحمت بگین این چیه که دوباره بعد سه ماه صادر شده و چی میشه ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید حضوری پیگیری کنید.متن کیفرخواست هم‌مهم است از جهت قبول مجرم بودن یا منع تعقیب و...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در دادسرا جرم احراز شده است و دادستان کیفرخواست صادر کرده است و پرونده همراه با کیفرخواست به دادگاه برای تعیین مجازات
ارسال خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
الله اعلم
باید حضوری پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده ارسال میشه دادگاه جهت رسیدگی و صدور حکم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده جهت تکمیل تحقیقات به دادسرای ارسال و دادسرا بعد از تکمیل کیفرخواست تنظیم و مجددا به دادگاه ارسال می نماید