مشاوره حقوقی رایگان - بررسی موضوع شهادت جانباز متوفی

با سلام و عرض خسته نباشید
پدر بنده جانباز و آزاده 45 درصد و با 5سال اسارت هستند که مدتی که در قید حیات بودند عوارض شیمیایی؛مشکلات مربوط به ترکش و ضربه سر و اعصاب روان؛ مشکلات قلبی؛گوارشی؛ ارتوپدی و استخوان و ستون فقرات و چشم می‌باشند و سابقه جراحی ریه و جراحی لگن وچشم وقلب را هم داشتند. در مدارک پزشکی که در دست داریم سابقه تماس با مواد شیمیایی در ریه ؛چشم و پوست و همچنین سابقه سل ریوی را دارد. ایشان همچنین هپاتیت سی ناشی از زمان جنگ واسارت را هم داشته است.

در حدود شهریور ماه 1400 بود که پدرم مبتلا به کرونا شدند و درگیری ریه ایشان بدلیل مشکلات زمان اسارت و عوارض شیمیایی طبق سی تی اسکن از درگیری 5درصدی ریه به 100 درصدی درگیری در ظرف فاصل 2 روز رسیدند و فوت کردند.

بعد از فوت بنیاد شهید گفتن که جسد را جهت کاربرد شکافی بفرستید پزشک قانونی که ایشان را بعنوان شهید معرفی کنیم. پزشکی قانونی هم جسد را کالبد شکافی کردند.
بعد از مدتی اعلام کردند که علت فوت کرونا بوده .
اما مدارک و اسنادی که در دست داریم نشان میدهد پدر بنده قبلا مشکل ریوی داشته اند و حتی نامه رسمی و آزمایشات و مدارک معتبر وتایید شده وجود دارد که ایشان تماس با موادشیمیایی داشته اند و در جلسه کمیسون عالی ناجا هم برای ایشان تایید کرده اند.
اما بنیاد شهید هیچگونه همکاری با ما نمیکنند و حاضر نیستند اقدامی برای شهادت پدرم انجام بدهند.
خواستم بنده را راهنمایی کنید در خصوص این پرونده که باید چکار کنیم که پدرم به حق خودش برسه....ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید دادخواست به طرفیت بنیاد شهید مطرح نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست به طرفیت بنیاد شهید مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع احراز شهادت بایددر کمیسیون ماده 16 بنیاد جانبازان بررسی گردد تا در صورت عدم احراز بتوانید از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به رای کمیسیون اعتراض نماید