مشاوره حقوقی رایگان - احراز شهادت جانباز متوفی

سلام. همسر بنده در سال 72 و قبل از تصویب قانون تسهیلات استخدامی جانبازان که مصوب سال 74 است، با تایید شهادت ایشان توسط کمیسیون ماده 134 سپاه و ارجاع به بنیاد شهید و کمیسیون پزشکی و درخواست مدارک لازم، نهایتا مدارک درخواستی ارسال و با تایید شهادت ایشان توسط بنیاد شهید، پرونده ایشان از بنیاد جانبازان وقت به بنیاد شهید ارسال و تا سه سال تحت پوشش کامل بنیاد شهید قرار داشت. ولی متاسفانه در سال 75 در اقدامی خلاف قانون مجددا پرونده ایشان به کمیسیون پزشکی ارجاع و به دلیل نقص مدارک از حالت شهادت خارج و به حالت جانباز متوفی درآمد. اگر قانون عطف به ما سبق نیست پس آیا میشود و یا امید هست که با شکایت به دیوان و مراجع قضایی پرونده ایشان مجددا به حالت سابق بازگردد؟ و یا اینکه به نظر جنابعالی بنیاد مرتکب تخلف شده است؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

به ماده 16 بنیاد شکایت شده است و منتظر رای هستیم فقط سوالم اینه آیا بنیاد تخلف کرده است یا خیر؟ و اینکه دیوان عدالت در صورت رد شکایت در کمیسیون مذبور آیا رای مثبت خواهد داد یا خیر؟

احراز شهادت جانباز متوفی شهادت جانباز متوفی کمیسیون پزشکی برای احراز شهادت جانباز احراز شهادت جانباز شرایط احراز شهادت احراز شهادت کمیسیون پزشکی بنیاد شهید شهادت شهید