مشاوره حقوقی رایگان - احراز شهادت پدر

پدر بنده جانباز 50 درصد میباشد که 15 درصد شیمیایی ریه بوده که بر اثر بیماری کرونا فوت کردند. در کمیسیون ماده 15 بعلت نداشتن مدرک همزمان مجروحیت شیمیایی بحث شهادت ایشان را رد کردند. ایا قابل پیگیری هست تا حصول نتیجه؟ مدارک شیمیایی ایشان از قبیل آزمایش HRCT و نظر پزشکان موجود است و به تایید بنیاد رسیده و با کد 5008 تعیین درصد برای ایشان 15 درصد شیمیایی ریه ثبت گردید.
ضمنا
ایشان در سال 61 بر اثر اصابت گلوله مستقیم تانک از ناحیه سر چشم و کمر مجروح شدند و بعد یکسال از امام رضا شفا گرفتند. مدارکش موجوده آیا الان بعد فوتش میشه برای درصد اقدام کرد.
مسولین بنیاد شهید اعلام کردند جانبازان شیمیایی که با گاز خردل شیمیایی شدند و با کرونا از دنیا رفتند شهید محسوب می‌شود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید نسبت به نظریه کمیسیون اعتراض نماید