مشاوره حقوقی رایگان - احراز جانبازی پدر پس از فوت

سلام وقتتون بخیر
من پدرم در دوران جنگ شیمیایی شدن و یک هفته هم در بیمارستانی در بیرجند بستری بودن و حدود 20 سال بعد دچار تومور مغزی (سرطان سیستم عصبی مرکزی) شدند که ناشی اثرات شیمیایی دوران جبهه هست و دو سال بعد از شروع سرطان فوت شدند. مدارک بستری ایشون در بیمارستان بیرجند مفقود شده و موجود نیست اما مدارک جبهه و مدرک فوتشون که توسط متخصص مغز و اعصاب صادر شده و دلیل فوت نیز قید شده موجود است. میشه لطفاً راهنمایی بفرمایید چجوری می تونم برای گرفتن جانبازی ایشون و در ادامه مدرک شهادتتشون به علت شیمیایی شدنشون در جبهه اقدام کنم؟ ابتدا برای شروع پیگیری کار باید به کدام ارگان مراجعه کنم؟ و اینکه برای شروع پیگیری کار بنظرتون وکیل بگیرم بهتره؟

پاسخ ها :

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام به بنیاد شهید وامورایثارگران مراجعت وپرونده پزشکی وفوت پدررا ارائه دهید.

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

ابتدا از یگان خدمتی و در ادامه از بنیاد شهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به بنیاد شهید مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را حضوراً از طریق اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهر خود پیگیری بفرمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به نظرم چون مدرک ندارید خودتان را اذیت نکنید اثبات این موضوع خیلی سخته و وکیل هم کاری نمیتونه انجام دهد بخصوص اینکه ایشون فوت شدند