مشاوره حقوقی رایگان - عده در طلاق توافقی

سلام آیا به زنی ک مدت طولانی با همسر رابطه زناشویی نداشته و اکنون در شرف طلاق توافقی هستند و تا زمان جدایی هم رابطه ای نخواهند داشت ، عده تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر فقط زن یائسه و غیر مدخوله(باکره) عده ندارند.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

طلاق توافقی طلاق بائن محسوب میشود و عده ندارد و البته کلا ربطی به داشتن یا نداشتم تمکین ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله عده فقط شامل زن یائسه و زن باکره نمیشود. البته اگر طلاق از نوع بائن باشد عده رجوع ندارد