مشاوره حقوقی رایگان - عرصه و اعیان در ارث

با سلام یکی از دوستای پدرم چند سال پیش طبقه بالای خونه پدرم را ساخته و در آن زندگی می کند.
پدرم وصیت کرده طبقه بالا مال دوستش باشد.
اگه بخواهیم به وصیت پدر عمل کنیم، ایشون فقط مالک ساختمان طبقه دوم میشوند یا از زمین ملک هم به ایشون می رسد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پدر می تواند نسبت به یک سوم از ماترک وصیت کند درغیر این حالت وصیت غیر نافذ وبا عدم تایید وراث باطل می باشد...

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

وصیت پدر شما تا یک سوم ماترک صحیح و ما بقی منوط به تنفیذ وراث است.بایستی محرز شود نیت موصی صرفا اعیانی بوده یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به توافق و قرارداد آنها دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مهم قرارداد و توافق است اما با توضیح شما از بنا سهم دارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سازنده فقط مالک اعیان میباشند مگر قرارداد خاصی وجود داشته باشد