مشاوره حقوقی رایگان - مهریه بعد از فوت همسر

سلام ببخشید مهریه بعد از فوت همسر قابل وصول هست ؟ چطور محاسبه میشه وتاچه زمانی فرصت دارم مهریه ام به اجرا بگذارم .باید به دادگاه مراجعه کنن یااداره ثبت اسناد .مهریه ام 200سکه وهزینه سفر حج عمره است .دوفرزند دارم .پدرومادرشوهرم درقیدحیات هستن .ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله از طریق دفترخانه ازدواج و طلاق می توانید مراجعه و درخواست صدور اجرائیه و علیه وراث نمایید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

مهریه مثل دین میمونه .بعد از فوت از وراث ایشون مطالبه کنید.
اجرای ثبت روش آسانتری هستش

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

سلام بله قابل وصول است اما ابتدا انحصار وراثت انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بعد از فوت زوج ، زوجه
میتواند درخواست اجرای مهریه را از
اداره ثبت نمایید و ماترک زوج را توقیف نماید و باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله قابل وصول است اما از مال متوفی نه دیگران

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

درخواست صدور اجرائیه و علیه وراث نمایید