مشاوره حقوقی رایگان - بنام زدن ملک

سلام من میخواهم یه واحد از منزل پدرم را با پرداخت مبلغی بخرم آیا با نوشتن قولنامه بعدا بقیه ورثه ها میتوانند معترض بشوند منزل بصورت شیروانی هست و دو واحد بالای خانه هست که یک واحد را میخوام بخرم ازشون اما چون پروانه ساخت مشکل داره بصورت قولنامه ازشون میخام بگیرم
قولنامه را در کجا باید ثبت کنم که معتبر باشه و کسی بعدا مدعی نشه از ورثه و اعتراضی ننماید
باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

قرارداد بدون ثبت هم معتبره اما باید شرایط قرارداد لحاظ شود و اگر تفکیک نشده باید دانگ هم ذکر شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید قولنامه را در محضر ثبت کنید.اصل بر صحت قراردادهای خصوصی است مگر خلافش اثبات شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با حضور شهود و کد رهگیری تنظیم شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید قرارداد عادی تنظیم کنید و دو نفر شاهد امضاء کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید مبایعه نامه دقیق حقوقی تنظیم نمایید و تمام شروط را در قرارداد
ذکر نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قولنامه را به صورت املاکی می‌توانید تنظیم نمایید و توصیه می شود برادر و خواهران شما نیز به عنوان شاهد ذیل قولنامه را امضا نمایند تا در آینده دچار چالش نگردید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید قرارداد عادی تنظیم کنید و دو نفر شاهد امضاء کنند