مشاوره حقوقی رایگان - قاچاق کالا

سلام بنده یک پرونده در شعبه اجرای احکام شهرری از سال 91محکوم به 45میلیون جریمه تعزیرات شدم پارسال یه استشهاد محلی همراه با لایحه به دفتر قوه قضائیه آقای ریسی از پست فرستادم، بعد از دوماه تو ثنا آمد که پرونده مختومه شد ولی هیچ حکمی نیامده
بخاطر همین پرونده حساب بانکی من مسدود کردن
الان بیشتر از یکسال هست مختومه شد ولی حساب بانکی من رو باز نکردن
از شعبه هم نگران هستم نمیتونم برم بپرسم
برای باز کردن حساب چکار می تونم بکنم
آیا پرونده مختومه شد یا برم شعبه باز به جریان می افته ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید از مرجع مسدودی حضورا پیگیری کنید اگر مختومه شده نامه بزنند بانک دستی ببرید تا حساب باز شود البته اتوماسیون هم‌ میشه اما دستی سریعتر است به طور کلی پیگیری حضوری می خواهد...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما شما باید حضورا به شعبه
مراجعه نمایید یا وکیل بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رای شما قطعی است و بایستی اجرا نمایید تا حساب شما آزاد گردد