مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری اراضی باغی به طرح های زیربخش کشاورزی و شکایت جهادکشاورزی از سیلوی ساخت سال 89

د با عرض سلام و احترام ، بنده یک قطعه زمین به مساحت 1500 متر مربع با یک باب سیلو حدودا 110 متر مربع که بر اساس تصاویر ماهواره ای قبل از سال 89 ساخته شده است به منظور راه اندازی پرورش دام سبک خریداری نمودم و در سال 96 یک انبار برای نگهداری خوراک دام به مساحت 70 متر مربع به آن اضافه کردم و اطاق نگهبانی بر بالای آن احداث نمودم . پس از تعمیرات سیلو و اتمام انبار درخواست مجوز به مدیریت جهادکشاورزی شهرستان دادم که بعد از گذشت چند ماه به دادگاه احضار و به جرم تغییر کاربری ( البته در شکایت جهادکشاورزی گفته شده تغییر کاربری کشاورزی به مسکونی در صورتی که سازه هیچ شباهتی به مسکونی ندارد )قاضی رای به تخریب و پرداخت جریمه نقدی صادر نمود . با اعتراض و ارائه مدارک و رای وحدت رویه دیوان متاسفانه رای دوم هم بدون حضور من صادر گردید.مدارک و مستندات به دیوان ارسال و رای قاضی تایید شده است . لطفا راهنمایی بفرمایید با سپاس فراوان

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

ازطریق جهاد پیگیری نمایید،از طریق پنل مشاور تماس بگیرید