مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

زمینی که از پدر به ارث رسیده از خواهر وبرادران میخواهیم خرید کتیم زمین به صورت قولنامه دستی پدر خریداری کردند در قولنامه قید شده زمین تجاری_مسکونی است اما یکی از وراث با مخالفت به این بند میگوید ذکر کنید کاربری کشاورزی،وبه این ترتیب کارشکنی میکندفعلا هنوز این زمین در بافت شهری قرار نگرفته و لی درخواست ان در شهرداری داده شده ایا درج این متن بعدها برای ساخت مشکل ساز میشود با توجه به اینکه قولنامه اولیه هم موجود است درضمن عوارض شهرداری هم تا زمان ساخت برای زمین هست ،،،ایشان فقط با این شرط حاضر به انضای قرارداد هستن ولی بقیه وراث با شرایط واگذاری نوشتن این کلمه مسکونی تجاری مشکلی ندارند باسپاس وتشکر

پاسخ ها :

محمدكاظم  سلطاني گردفرامرزي

جناب آقای محمدكاظم  سلطاني گردفرامرزي:

چنانچه نوع کاربری مسکونی تجاری در مراجع ذیربط مثل شهرداری وغیره ثبت شده باشد ذکرآن درقولنامه اثری ندارد

یک وکیل

نوع کاربری را شما تعیین نمی کنید بلکه ثبت شده در اداره ثبت می باشد

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، کاربری زمین در سند مالکیت آن قید شده است و اگر در محدوده شهری واقع شده باشد تغییر کاربری آن به موجب کمیسیون ماده 5 به عمل می آید.و اراده طرفین در معامله اثری در نوع کاربری زمین ندارد.