مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری در محدوده طرح هادی

سلام، وقت بخیر. بنده چند سال پیش زمینی به مساحت 700 متر از زمین مشاع 12000 متری دارای سند در محدوده طرح هادی روستایی در مشهد خریداری کردم. که طبق طرح هادی مصوب کاربری باغی دارد. یک سال پیش جهت تغییر کاربری در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان تشکیل پرونده دادم و حدود یک ماه پیش بنیاد اعلام کرد که در کمیسیون با تغییر کاربری موافقت شده منتهی بعد از پیگیری مشخص شد که فرمانداری شهرستان به روند کار ایراد گرفته و از امضا صورتجلسه خودداری کرده و کار بنده به مشکل خورده. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

در همان کمسیون پیگیری کنید‌

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فعلا به کاربری باغی حتی اگر در طرح هادی قرار گرفته باشد مجوز ساخت نمی دهند شما باید ثابت کنید که ملک از چندین سال قبل تا کنون باغ نبوده