مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی موقوفه

زمین کشاورزی 50سال پیش پدرم از خانم اجاره کرده که وقف 3روز روزه خونی در محرم بوده بعد خانم متولی فوت میکنه پدرم زمین معرفی به اوقاف میکنه و با اداره اجاره خط تنظیم میکنه 6سال پیش من جایگزین پدرم شدم زمین زعفران داره حالا اداره با شهرداری توافق کرده و تعریز کرده محصول مدفون کرده و با شخص دیگری قرارداد نوشته تا تغییر کاربری بده ؟ هیچ اخطار به ما نشده راهنمایی کنین ممنون میشم

پاسخ ها :

نوشین باقری

نوشین باقری :

استان :

سلام دوست عزیزاگرازقراردادنسخه ای داریدحتمادرخواست ابطال قراردادروبه محاکم حقوقی تقدیم کنیدوحتمابه شهرداری مراجعه کنیدباهرمدرکی که دراینخصوص داریدواعلام موجودیت خودتون رواعلام کنید

حسن شعبانی

حسن شعبانی :

مطابق ماده 677و690قانون مجازات اسلامی شما می توانیددعوی تخریب ورفع تصرف عدوانی راطرح نمایدومطالبه خسارت نماید