مشاوره حقوقی رایگان - نامه برای جذب سرمایه گذار

باسلام
برای انجام ایده ای نو نیاز به سرمایه گذار داشتم که یکی از آشنایان که تشابه فامیلی هم با ما دارد شخصی را معرفی کرد.
حال معرف ما گفته که نامه ای خطاب به این شخص بنویسیم،من هم خودم را به عنوان طراح این اپلیکیشن معرفی کرده ام ولی معرف میگوید که اسم ایشان را هم حتما باید داخل نامه بیاورم و نامه را امضا کنم.
چون ایده کاملا بکر است میترسم که ایشان با این کار بتوانند ایده را به نام خودشان ثبت کنند و یا سوءاستفاده ای از این موضوع کنند.
آیا میتوانند ازاین موضوع سوءاستفاده کنند؟
اسم ایشان را چطور در نامه عنوان کنم که نتوانند هیچ ادعایی داشته باشند؟

پاسخ ها :

جذب سرمایه گذار ایده