مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت ایده و خلاقیت

با سلام، تفاوت ایده و خلاقیت چیست؟ زیرا شنیده ام که ایده ها نمیتوانند توسط حق مالکیت محافظت شوند اما آثار خلاق می‌توانند، لطفا با یک مثال بیان کنید. و اینکه اختراعاتی که اکنون توسط بسیاری ساخته میشوند( مانند خودرو، ساعت، تلویزیون و...) محافظت شده نیستند و هر کس میتواند از اساس آنها استفاده کند و چیزی بسازد؟(مانند خودروساز ها که از اساس یک خودرو استفاده میکنند) لطفا به هر دو پرسش پاسخ دهید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به طورکلی هر ایده و خلاقیت تا به مرحله عمل نرسد مهم نیست وقتی شد اختراع ، آنوقت هر اختراع باید به نام مخترع به ثبت برسد ، بعد از آن مالکیت آن مال شماست و کسی بدون اخذ مجوز از شما نمی تواند کپی برداری نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ایده و خلاقیت تا زمانی که در اداره ثبت اختراعات ، ثبت نشده باشد هر شخصی میتواند از آن استفاده نماید یا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در این خصوص به کتب و منابع حقوقی مالکیت فکری مراجعه فرمایید