مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلگرامی

با سلام
اینجانب مبلغ 90 میلیون تومان به شماره کارتهایی که یک کانال تلگرامی با نام موسسه "وام ...." تبلیغ وام میکرد پرداخت نمودم تا بنا به ادعای موسسه (طبق تحقیقات من این موسسه ثبت نشده) به من وام بدهد. نه وام داد و نه پول مرا برگشت داد. شکایت کردم. پروسه بررسی بسیار طولانی است بیش از 3 هفته از شکایت من میگذرد و کانال تلگرامی مذکور همچنان با بیش از 40000 عضو فعال است! و با تغییر شماره کارتهایی که اعلام میکند یقینا قربانیان دیگری هم دارد. پلیس فتا به من گفت ما میتوانیم با دستور قضایی حساب را مسدود کنیم، همه حسابهایی که به من دادند الان از طرف کانال غیرفعال شدند. البته عکسهای آقای ح. (مسئول کانال "وام ....") هم داخل پیج شخصی ایشان هست ولی پلیس در این زمینه کاری نکرده و معتقد است که احتمالا عکس خودش نیست و همچنین عکسهای خانم ع. که مثلا حسابدار است نیز در پیج موجود است. هر لحظه امکان دارد کلا کانال بسته شود. من چندین شماره کارت و یک شماره تلفن و بخشی از پیغامهایی که بین من و کانال وجود داشت به دادگاه دادم الان برای دادگاه محرز شده است که شخصی به نام آقای ح. داخل کانال از من کلاهبرداری نموده ولی اقدامی انجام نمی دهند. اصولا در موارد کلاهبرداری اینترنتی بدون سرعت عمل عملا دستگیری مجرم سخت تر می شود. در کانال نوشته تابع قوانین جمهوری اسلامی هستیم! بنظر من این کلاهبرداری نباید حالت شخصی که باید توسط نهادهایی که متولی امنیت اقتصادی هستند نیز پیگیری شود.
سوال من این است که چطور میتوانم بررسیهای قضایی و پلیس را تسریع نمایم؟ اصلا پلیس چطور میتواند این افراد را دستگیر کند؟
ببخشید طولانی شد.
موفق باشید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

پیگیری نمایید و از طرف پلیس فتا
قابل شناسایی است