مشاوره حقوقی رایگان - اجرای اجراییه بر خلاف موارد داخل آن

اجراییه ای صادر شده برام و محکوم به پرداخت مبلغ چک و خسارت تاخیر تادیه آن از زمان سررسید چک تا زمان اجرای حکم بر حسب شاخص سالانه اعلامی بانک مرکزی ،مبلغ چک 15 میلیون تومان و تاریخ سررسید فروردین 1389 چقدر میشه خسارت تاخیر تادیه آن؟؟
اجرای احکام میگه 210 میلیون خسارت تاخیر تادیه میشه ، من قبول نکردم و گفتم 120 میلیون میشه محاسبه برحسب شاخص سالانه آن ، در صور تی که اجرای احکام داره چکی که مربوط به 11 سال قبل هستش رو برحسب شاخص ماهانه محاسبه میکنه ، هم در رای دادگاه و هم در اجراییه به محاسبه بر حسب شاخص سالانه اشاره شده ، الان چیکار باید بکنم که اجرای احکام به این موضوع جواب نمیده و میگه همین که ما میگیم درسته ، چیکار باید بکنم ، پیش ریس اجرای احکام هم رفتم ایشون یه جور دیگه میپیچونه ، میگه ما هم بر حسب شاخص سالانه حساب کردیم ، میگم خوب پس اگر سالانه حساب کردید میشه ماهانه هم بگید چقدر میشه ؟؟!! چیزی نمیگه و میپیچونه .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا تاخیر تادیه بر اساس نرخ تورم سالانه است . اگر اعتراضی دارید از طریق لایحه ارسال نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به رییس دادگستری مربوطه اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساس اخرین شاخص بانک مرکزی محاسبه میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خسارت تاخیر تادیه طبق ماده 521 قانون آیین دادرسی مدنی باید بر اساس شاخص سالانه بانک مرکزی محاسبه بشود و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام معمولا تاخیر تادیه بر اساس نرخ تورم سالانه است

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام نرخ شاخص سالانه باید محاسبه شود طی لایحه بدان اعتراض وبا رییس اجرای احکام صحبت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جمع مبلغ اصل دین به همراه خسارت بصورت ماهیانه:
2,258,199,357 ریال
جمع مبلغ اصل دین به همراه خسارت سالیانه:
1,350,036,158 ریال